Ο Δήμος Πειραιά θα λειτουργήσει θερμαινόμενο χώρο για την προστασία των πολιτών, λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών.
Συγκεκριμένα, από αύριο, Παρασκευή 15/01/2021 και ώρα 00:00 μέχρι και τη Δευτέρα 18/01/2021 και ώρα 13:00, η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση για τη φιλοξενία των πολιτών (Μυκάλης 51, Καμίνια. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).
Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον ιό SARS COV -2.
Η πληροφόρηση των πολιτών για τις ημέρες και ώρες του θερμαινόμενου χώρου, παρέχεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου 213 2022000, του 15510, της ιστοσελίδας του Δήμου, καθώς και μέσω της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Κανάλι 1 90,4 FM.
Σε περίπτωση επιδείνωσης της κακοκαιρίας και μετά τη Δευτέρα, 18/01/2021, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.
Σήμερα ξεκινούν και στη Νάξο, με το NAXOS RUN FOR THE CURE 2026, οι εκδηλώσεις…
Η πρώτη ένταξη έργου της νέας Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών είναι γεγονός.
Να βάλει τάξη στους δρόμους της πόλης και ιδίως γύρω από το εμπορικό κέντρο, καθώς…
Μια ιδιαίτερη έκθεση αφιερωμένη στη ζωή, την προσωπικότητα και την πορεία του Λόρδου Βύρωνα φιλοξενεί…
Μία ακόμη εκστρατεία αλληλεγγύης για την στήριξη των παιδιών ηλικίας 4 έως 14 ετών που…
Στα θρανία, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν…