Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είχε στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το θέμα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα οι συστηματικές προσπάθειες που γίνονται για την ανάταξη και την ενίσχυση του στόλου του ΟΑΣΘ.
Ακόμη συζητήθηκε η εξέλιξη των έργων του μετρό, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της διάνοιξης της οδού Ψελλού, που αποτελεί ένα έργο αναγκαίο, για να εξυπηρετηθεί ο τερματικός σταθμός του μετρό στην περιοχή της Νέας Ελβετίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναφορά στην πορεία τροποποίησης του Ν. 4412/16 για τις δημόσιες συμβάσεις έργων.
Σήμερα ξεκινούν και στη Νάξο, με το NAXOS RUN FOR THE CURE 2026, οι εκδηλώσεις…
Η πρώτη ένταξη έργου της νέας Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών είναι γεγονός.
Να βάλει τάξη στους δρόμους της πόλης και ιδίως γύρω από το εμπορικό κέντρο, καθώς…
Μια ιδιαίτερη έκθεση αφιερωμένη στη ζωή, την προσωπικότητα και την πορεία του Λόρδου Βύρωνα φιλοξενεί…
Μία ακόμη εκστρατεία αλληλεγγύης για την στήριξη των παιδιών ηλικίας 4 έως 14 ετών που…
Στα θρανία, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν…