Δήμος Θεσσαλονίκης: Πακέτα αγάπης σε 4.500 ευάλωτους πολίτες

Τη φροντίδα και τη βοήθειά του σε περισσότερους από 4.500 πολίτες που προέρχονται από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες πρόκειται να προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης αυτά τα Χριστούγεννα.

Με προσφορές εταιρειών και απλών πολιτών και με τη συνδρομή εθελοντών άρχισε η προετοιμασία πακέτων αγάπης, τα οποία εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα φτάσουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη υποστήριξης. Στον χώρο εντός των εγκαταστάσεων της Helexpo-ΔΕΘ, όπου γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος.

Τα πακέτα που προετοιμάζονται περιλαμβάνουν από τρόφιμα για τις μέρες των γιορτών μέχρι βιβλία και παιχνίδια που θα δώσουν χαρά στα παιδιά. Τα φετινά Χριστούγεννα, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε δράσεις με κοινωνικό πρόσημο, παράλληλα με την προσπάθειά του να διαμορφώσει ένα κλίμα αισιοδοξίας μέσα από τον στολισμό σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.