Πα. Απρ 19th, 2024

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Δ. Λιακόπουλος σε ηλικία 39 ετών

Σε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας του δήμου Δέλτα, Διονύσης Λιακόπουλος, έπειτα από μάχη με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Κλειστές οι υπηρεσίες

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο δήμος, ανακοινώνοντας παράλληλα σήμερα Παρασκευή ότι θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες στην κοινότητα της Χαλάστρας, ενώ στον υπόλοιπο δήμο θα λειτουργήσουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ο Διονύσης Λιακόπουλος είχε ολοκληρώσει τα καθήκοντά του προ ημερών.

Μήνυμα Καράογλου

Τη θλιβερή είδηση σχολίασε ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου με ανακοίνωσή του: Είναι από τις στιγμές που το άκουσμα μιας είδησης εύχεσαι να ήταν ψέμα… Εγώ και η Γιώτα αποχαιρετούμε συντετριμμένοι έναν καλό μας φίλο. Ο Διονύσης ήταν άνθρωπος της προσφοράς, της ευθύνης και του καθήκοντος. Άνθρωπος με το Α κεφαλαίο, ένα “χρυσό παιδί”. Οι σκέψεις μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι, φίλε».

Η ανακοίνωση του δήμου

«Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον Διονύση μας.

Ο άδικος και ξαφνικός χαμός του συντρόφου, Αντιδημάρχου μας και συνοδοιπόρου Διονύση Λιακόπουλου. σήμερα αργά το απόγευμα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλους μας.

Ο Διονύσης μας έφυγε δίνοντας μια δύσκολη μάχη με την υγεία του. Η μοίρα ωστόσο του έπαιξε περίεργο και ύπουλο παιχνίδι …

Η είδηση του θανάτου του μας πάγωσε όλους μας, φίλους, συνεργάτες, συντρόφους.

Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη αύριο Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες στην κοινότητα της Χαλάστρας, ενώ στον υπόλοιπο Δήμο, θα λειτουργήσουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες στο Δημαρχείο και σε όλα τα Δημοτικά κτήρια, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου σεβασμού προς τον άνθρωπο μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Διονύση στην γειτονιά των Αγγέλων η μνήμη σου θα μείνει άσβεστη στις ψυχές μας.

Η διοίκηση του Δήμου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

…Aξαφνα φευγάτοι

γίνονται θύμηση βαριά που μας πονεί… »