«Η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της. Ας κάνουμε κι εμείς το δικό μας κι ας σηκωθούμε λίγο ψηλότερα από αυτά που μας χωρίζουν», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων για την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία κρίθηκε εγκληματική οργάνωση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Ο Κώστας Μπακογιάννης παρέθεσε μερικές φράσεις της Μάγδας Φύσσα για την καταδίκη των ενόχων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: «Τον Παύλο δεν θα τον φέρω πίσω, παλεύω για να σωθούν άλλα παιδιά».
«Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα. Ανάσα και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στο μίσος και την βία από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς συμψηφισμούς. Χωρίς «ναι μεν, αλλά». Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να επανσυνανταχτούμε γύρω από τις κοινές μας αρχές και αξίες. Ενωμένοι», έγραψε στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος.
Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός έργου της δημοτικής αρχής Ελληνικού – Αργυρούπολης,…
Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, καταδίκασε το γεγονός όπως και σύσσωμη η κοινωνία της Καλαμάτας.
Επτά νέοι μουσικοί ενισχύουν τη Φιλαρμονική και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η τοποθέτηση έγινε σε συνεργασία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Δ.Ε.Η. Α.Ε.
Ο Ανδρέας Κονδύλης καταγγέλει τη νομοθετική ρύθμιση που αφαιρεί από τους δήμους την αρμοδιότητα για…
Μελέτη για την επέκταση και αναβάθμιση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων.