Πε. Μαρ 28th, 2024

Η συγκίνηση του παραολυμπιονίκη Νίκου Πέππα στην παρουσίαση του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας

Εκδήλωση παρουσίασης των σχεδίων κατασκευής του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας  πραγματοποιήθηκε στο Κωπαηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.
Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Αττικής και παραολυμπιονίκης ξιφασκίας Νίκος Πέππας, ο οποίος εξέφρασε τη συγκίνησή του για το έργο του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου επισημαίνοντας ότι: «Με συγκροτημένο σχέδιο και όραμα συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθειά μας να γίνει μια δυναμική αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική με ισότιμους όρους για όλους τους πολίτες».
Η δήλωση του Νίκου Πέππα:
Ως αθλητής της παραολυμπιακής ξιφασκίας, ως αθλητής που φόρεσε την Εθνική φανέλα και σήκωσε ψηλά την Ελληνική Σημαία, αλλά και ως Αντιπεριφερειάχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής, είχα την μεγάλη χαρά να παραβρεθώ στην Παρουσίαση των σχεδίων κατασκευής του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας, από τον Περιφερειάρχη Αττικής παρουσία του υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς.
Η συγκίνησή μου μεγάλη, για αυτό το εμβληματικό έργο που χρηματοδοτεί η περιφέρεια Αττικής μας και σηματοδοτεί την αναγνώριση της πολιτείας στο σπουδαίο εθνικό και κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι παραολυμπιακοί αθλητές υπερβαίνοντας τις όποιες αντιξοότητες. Με συγκροτημένο σχέδιο και όραμα συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθειά μας να γίνει μια δυναμική αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική με ισότιμους όρους για όλους τους πολίτες.
Τη μάχη της ισότιμης και αξιοπρεπούς διαβίωσης θα την κερδίσουμε, όλοι μαζί με το σπαθί μας.