Σα. Απρ 20th, 2024

Με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού συναντήθηκε ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, στον απόηχο και της πρόσφατης πανομογενειακής τηλεδιάσκεψης Ελλήνων ομογενών γιατρών από 25 χώρες του κόσμου για τον COVID-19, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Όπως σχολιάζεται από έμπειρους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο νεαρός δικηγόρος εξελίσσεται σε δυνατό «χαρτί» της σημερινής περιφερειακής Αρχής «και φαίνεται να έχει μέλλον στον χώρο καθώς τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά και αυτό εκτιμάται».

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος με ανάρτησή του ανέφερε: «Συναντήθηκα σήμερα με τον κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη, Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και συζητήσαμε εκτενώς τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ ΥΠ.ΕΞ. και Περιφέρειας Αττικής σε ζητήματα της ελληνικής Ομογένειας.

Είναι πολύ σημαντικό ότι τόσο το κεντρικό Κράτος όσο και η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, όπως έχει ήδη διαφανεί από σχετικώς αναληφθείσες πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Αττικής, αντιλαμβάνονται τον σημαίνοντα ρόλο του απόδημου Ελληνισμού και προτίθενται να τον αναδείξουν με γόνιμες συνέργιες.

Όπως μου είπε και ο Γενικός «αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα εκτός της Ελλάδας».