Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Ο Γιάννης Μώραλης αποχαιρετά τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη: Ένας Πειραιώτης που σημάδεψε την πορεία του Ολυμπιακού

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με δήλωσή του αποχαιρετά τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρει πως ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ήταν ένας άνθρωπος, ένας Πειραιώτης που σημάδεψε την πορεία όλου του Συλλόγου, τον οποίο υπηρέτησησε για περισσότερο από μισό αιώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημάρχου Πειραιά:

«Με θλίψη αποχαιρετά σήμερα ο Πειραιάς, ο Ολυμπιακός και όλη η φίλαθλη Ελλάδα, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Έναν άνθρωπο, έναν Πειραιώτη, που έχει σημαδέψει την πορεία ολόκληρου του Συλλόγου, τον οποίο υπηρέτησε από διοικητικές θέσεις για περισσότερο από μισό αιώνα.

Από το 1991 έως το 2008 υπήρξε Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Στη διάρκεια της μακράς θητείας του ο Ολυμπιακός, σε όλα τα τμήματά του, κέρδισε αμέτρητους τίτλους, πρωταθλήματα και κύπελλα εντός και εκτός συνόρων και αναδείχθηκαν, μέσω των ακαδημιών, πολλά νέα παιδιά, μετέπειτα πρωταθλητές σε διάφορα αθλήματα.

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης συνέβαλε στο να γίνει ο Ολυμπιακός ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της χώρας, αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας ως ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας του Ολυμπιακού. Προσωπικά, είχα τη χαρά να τον γνωρίζω από μικρό παιδί και σήμερα αποχαιρετώ, μαζί με όλους, έναν σοβαρό, ευφυή και ευγενή άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκα για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».