Σα. Απρ 27th, 2024

«Μαύρισαν» τον Τσιλιμίγκα οι περιφερειακοί του σύμβουλοι: «Μας γλεντάει ο Αγοραστός»

Δεν έφταναν οι νωπές μνήμες από τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές κατά τις οποίες ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ Νίκος Τσιλιμίγκας, ηττήθηκε κατά κράτος, ήρθε και η ολοκληρωτική αποδόμησή του από την περιφερειακή του ομάδα.

Ειδικότερα σύμφωνα με την εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ, στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε για την εκλογή εκπροσώπων στη γενική συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ), ο Τσιλιμίγκας αυτοπροτάθηκε αλλά έξι σύμβουλοι από την παράταξή του δεν τον ψήφισαν καν. Τελικά ισοψήφισε με τον Ρίζο Κομήτσα και εξελέγη κατόπιν κληρώσεως.

Μάλιστα οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής τους δεν χάνουν την ευκαιρία να επισημάνουν την ανεπάρκεια του επικεφαλής τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Τσιλιμίγκας έχει πάρει πίστωση χρόνου μέχρι τον Νοέμβριο, για να αλλάξει την αντιπολιτευτική τακτική της παράταξής του.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το παράδειγμα του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης «Θεσσαλία στην καρδιά μας», ο οποίος μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ανέφερε ότι «Ο κ. Τσιλιμίγκας δεν κάνει καμία ουσιαστική αντιπολίτευση, καμία ερώτηση, με εξαίρεση αν είναι κάποιο θέμα για την υγεία. Αυτό το έχει αντιληφθεί πλήρως ο κ. Αγοραστός, και κυριολεκτικά μας… γλεντάει.»