Τε. Απρ 24th, 2024

O Παναγιώτης Πικραμμένος στηρίζει Κώτσηρα στη Δυτική Αττική

«Είμαι βέβαιος ότι με άξιες παρουσίες νέων ανθρώπων,όπως του αγαπητού Γιώργου, η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα παράγει σημαντικό έργο». Με αυτά τα λόγια ο Παναγιώτης Πικραμμένος στηρίζει θερμά την υποψηφιότητα του νεαρού δικηγόρου Γιώργου Κώτσηρα στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο τέως Πρωθυπουργός, Πρόεδρος ε.τ. του ΣτΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας της ΝΔ απέστειλε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Κώτσηρα επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας του, η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αγαπητοί Φίλες και φίλοι,

Ανειλημμένες υποχρεώσεις με εμποδίζουν δυστυχώς να παρευρεθώ στη σημερινή εκδήλωση του φίλου Γιώργου Κώτσηρα, παρόλο που πολύ θα το επιθυμούσα.

Είμαι βέβαιος ότι με άξιες παρουσίες νέων ανθρώπων, όπως του αγαπητού Γιώργου, η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα παραγάγει σημαντικό έργο που θα στηρίζει μια Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων υπό τον Κ. Μητσοτάκη. Στόχος είναι μια χώρα με νέο παραγωγικό πρότυπο, πιο φιλική προς τους πολίτες της και με φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Είχα τη χαρά να γνωρίσω τον Γιώργο ως Πρόεδρο της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας και να εκτιμήσω την επιστημονική κατάρτιση και την πολιτική συγκρότησή του.

Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και οι πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Σας ευχαριστώ και σας απευθύνω τους χαιρετισμούς και την απεριόριστη εκτίμησή μου.

Παναγιώτης Πικραμμένος»