Πα. Απρ 26th, 2024

«Πανστρατιά» για Βασιλόπουλο στην Καλαμάτα: Τον στηρίζουν Αλειφέρη και Οικονομάκου

Ο διάδοχος του Παναγιώτη Νίκα Θανάσης Βασιλόπουλος θα αναμετρηθεί με τον Βασίλη Κοσμόπουλο στον δεύτερο γύρο για τον δήμο Καλαμάτας.

Με την υποψηφιότητα μάλιστα του Θανάση Βασιλόπουλου συστρατεύθηκαν οι επίσης «γαλάζιες» Μαρία Οικονομάκου και Ελένη Αλειφέρη, που στον πρώτο γύρο κατέγραψαν το ποσοστό του του 11,51% και 10,78% αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Μαρίας Οικονομάκου:

“Με τον Θανάση Βασιλόπουλο δεσμευτήκαμε αμοιβαία στην ειλικρινή τήρηση των όρων και προϋποθέσεων , που μπόρεσαν σήμερα να διαμορφώσουν έναν κοινό τόπο συνεργασίας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.
Τα μέλη του «Καλαμάτα – Ξεκινάμε» επικύρωσαν το περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής , που βασίζεται στις προγραμματικές συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν , αλλά και στον διακριτό ρόλο του συνδυασμού μας στο πλαίσιο της δημοτικής πλειοψηφίας.
Δηλώνουμε την στηριξή μας στην υποψηφιότητα του Θανάση Βασιλόπουλου κατά την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της 2ας -6-2019”.

Η ανακοίνωση της Ελένης Αλειφέρη:

“Λαμβάνοντας υπόψιν την εντολή των πολιτών του Δήμου Καλαμάτας καθώς και τις δημόσιες δηλώσεις -δεσμεύσεις τού υποψηφίου δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου για το μοντέλο διοίκησης του Δήμου, αποφασίσαμε να τον στηρίξουμε στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία της 2ας Ιουνίου. Στόχος μας είναι η επίτευξη δημοτικής πλειοψηφίας, προκειμένου ο Δήμος Καλαμάτας, την επόμενη ημέρα της νέας δημοτικής θητείας, να μπορεί να λειτουργήσει και να διοικηθεί απρόσκοπτα”.