Πα. Μαρ 29th, 2024

«Προσθέτει» στον Μέτιο η υποψηφιότητα της εκπαιδευτικού Μαρίας Ξηρομερίτου

Με πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση η εκπαιδευτικός Μαρία Ξηρομερίτου διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της, ως υποψήφια στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η ίδια δηλώνει ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση του νυν περιφέρειαρχη Χρήστου Μέτιου, καθώς της δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί για δουλειά, ανάπτυξη και αξιοπρέπεια με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά.

Βιογραφικό

Ονομάζομαι  Ξηρομερίτου Μαρία. Γεννήθηκα στην Καρίτσα Πιερίας .Είμαι  παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.  Από το 1996 μέχρι σήμερα ζω και εργάζομαι ως δασκάλα στον Β. Έβρο κι από τον Αύγουστο του 2017 ως διευθύντρια στο Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου.

Είμαι μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Ορεστιάδας και γραμματέας στον πολιτιστικό σύλλογο «Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Ν. Ορεστιάδας». Γνωρίζω  Αγγλικά και Γερμανικά.

Στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της  ΠΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες, η πρόσκληση του Χρήστου Μέτιου, του  υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ,αποτελεί για μένα ταυτόχρονα τιμή και πρόκληση γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για δουλειά, ανάπτυξη, αξιοπρέπεια και για να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον για τους πιο αυστηρούς κριτές μας … τα παιδιά μας . Δέσμευσή μου να τηρώ τις αρχές , τις αξίες αλλά και τα πιστεύω μου, ακέραια και ξεκάθαρα , όπως έκανα σε όλη μου τη ζωή με μοναδικό γνώμονα τον σεβασμό, την ειλικρίνεια και τη βοήθεια στον συνάνθρωπό μου.