Πε. Μαρ 28th, 2024

Στο πλευρό του «Πειραιά Νικητή» ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Γιάννης Μελάς

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πειραιά, Γιάννης Μελάς, με δήλωσή του, τονίζει την πλήρη στήριξη του στον συνδυασμό του «Πειραιά Νικητή» στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε σχέση, με την μεγάλη προσέλευση των Πειραιωτών στην χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιά Νικητή», επισημαίνει ότι αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως ο κόσμος του Πειραιά αναγνωρίζει το έργο και τις προσπάθειες της σημερινής δημοτικής αρχής για να γίνει ο Πειραιάς μια σύγχρονη πόλη.

Στην συνέχεια αναφέρει, πως σε αυτές τις δημοτικές εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθώς,η τιμή που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για έναν Πειραιά νικητή από άλλο μετερίζι.

Παράλληλα, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, τα μέλη της ομάδας του Πειραιά Νικητή, τους δημοτικούς συμβούλους, τους εντεταλμένους συμβούλους και τους Αντιδημάρχους για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια..

Τέλος ευχαριστεί τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος όπως επισημαίνει, ” είναι ο εμπνευστής αυτής της δημοτικής ομάδας, που καθημερινά προσφέρει στον Πειραιά όπου υπάρχει ανάγκη, που είναι η «ψυχή» του Πειραιά Νικητή και που μπαίνει ξανά στον αγώνα για να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που ονειρευόμαστε!”