Τρ. Απρ 23rd, 2024

Στον Λόφο Φιλοπάππου πέταξε χαρταετό ο Γιώργος Πατούλης

Σαρακοστιανές ευχές με πλήθος πολιτών αντάλλαξε την Καθαρά Δευτέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Λόφο Φιλοπάππου, το Θησείο και το Μαρούσι.

Στη συνέχεια μετέβη στο Περιστέρι  όπου ευχήθηκε στους πολίτες και τον δήμαρχο Α. Παχατουρίδη καλή Σαρακοστή.

Ο Γ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους καλή Σαρακοστή, επισημαίνοντας ότι η Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «η Σαρακοστή είναι μία ευκαιρία για σωματική και πνευματική κάθαρση. Ας την αξιοποιήσουμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική.
Ευχή μας του χρόνου όλοι οι πολίτες της Αττικής να γιορτάσουμε όλοι μαζί κοντά στις παραδόσεις και τις οικογένειες μας.

 

Θέλουμε να δημιουργήσουμε την Αττική της δημιουργίας, της χαράς της ευεξίας και ο καθένας να μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας μας.
Αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να βρισκόμαστε δίπλα και αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας. Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή σε όλους».


O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες μέσω των λογαριασμών του κοινωνικής δικτύωσης με μια ειδική αφίσα στην οποία συμβολικά ο χαρταετός είχε επάνω το λογότυπο της Νέας Αρχής για την Αττική.

Ο χαρταετός του συνδυασμού πέταξε ψηλά πάνω από τον Αττικό ουρανό σε μια συμβολική πτήση για μια νέα Αρχή για την Αττική.