Πε. Ιούν 20th, 2024

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας σήμερα και ο Γιάννης Σμυρνιώτης ανακοίνωσε τρεις υποψηφιότητες γυναικών (Ονόματα)

Τρεις υποψηφιότητες γυναικών για το ψηφοδέλτιο του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «Σήμερα 8 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, επιλέγουμε να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου τριών γυναικών με σημαντική συμβολή από τις θέσεις ευθύνης που τους ανατέθηκαν τόσο στη δημιουργία του νέου διευρυμένου Δήμου Τρίπολης όσο – κυρίως – στο έργο που υλοποιήθηκε την περίοδο 2011-14.

Και έχει μεγαλύτερη σημασία η επιλογή της σημερινής μέρας γιατί την πενταετία 2014-19 η δημοτική αρχή όχι μόνο αδυνατεί να δώσει προστιθέμενη αξία στις σημαντικές υποδομές δεκάδων εκατομμυρίων που δημιουργήσαμε αλλά συνεχώς υποβαθμίζει ή και καταργεί δράσεις, με πρόσφατο παράδειγμα την για πέμπτη συνεχή φορά άρνησή της να διοργανώσει το Τριπολιτσιώτικο Καρναβάλι που ξαναξεκινήσαμε το 2011, που αποδεδειγμένα έφερναν επισκεψιμότητα, ζωντάνια και εν τέλει αύξηση της δραστηριότητας των τοπικών μας επιχειρήσεων».

Οι τρεις υποψηφιότητες που ανακοίνωσε είναι οι εξής:

ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ ΜΑΡΙΑ

Δημοτική Σύμβουλος περιφέρειας Λεβιδίου, Αντιδήμαρχος (2011-13) και Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής (2013-14) με σημαντική συμβολή στη δημιουργία και λειτουργία θεσμών στήριξης των συμπολιτών μας που επλήγησαν από την κρίση (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο, Οδοντιατρείο, Φαρμακείο και Φροντιστήριο), του Ξενώνα φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών.

ΖΑΜΠΑΘΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δημοτική Σύμβουλος περιφέρειας Τρίπολης και Πρόεδρος του ενιαίου Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης (2011-14), με πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Τομέα (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, Τετραεθνές τουρνουά Πόλο γυναικών, Διεθνείς Αγώνες Στίβου, Επαναλειτουργία του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων και Παραδοσιακών Φορεσιών του 1821).

ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΛΥΓΕΡΗ (ΡΟΥΛΑ)

τ. Δημοτική Σύμβουλος περιφέρειας Φαλάνθου (2011-14) και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Η.Τ. (2013-14) με ουσιαστική συμβολή στην τότε εύρυθμη και διαφανή λειτουργία της Επιχείρησης – που δυστυχώς η παρούσα δημοτική την απαξίωσε και την κατέστησε εστία σκανδάλων – και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τόσο στον Πολιτιστικό Τομέα με τις επιτυχημένες διοργανώσεις του θεσμού του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, στον Κοινωνικό τομέα με το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών αλλά και στην ανάδειξη και λειτουργία των Σπηλαίων Κάψια.