Πα. Απρ 26th, 2024

Περιοδείες στην Αττική πραγματοποιεί ο Γιώργος Δημόπουλος – Επίσκεψη στο ρέμα Ποδονίφτη

Το ρέμα Ποδονίφτη επισκέφθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων κα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», Γιώργος Δημόπουλος, όπου διαπίστωσε ότι υπάρχουν αρκετά λειτουργικά προβλήματα στο ημιτελές έργο της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Στα όρια Αθήνας και Νέας Φιλαδέλφειας, επισκεφθήκαμε χτες την αγαπημένη γειτονιά των παιδικών μας χρόνων τον Προμπονά. Ήμασταν εκεί με τους κατοίκους στο Ρέμα του Ποδονίφτη, για ένα χρόνιο πρόβλημα. Κοινή διαπίστωση το ημιτελές έργο της Περιφέρειας όπου τα πρανή του ρέματος υποχωρούν σταδιακά, με σοβαρούς κινδύνους για τις εκτός σχεδίου κατοικίες.

Με τα στάσιμα ύδατα να δημιουργούν προβλήματα στην Δημόσια Υγεία, καθώς ούτε ο Δήμος ούτε η Περιφέρεια ψεκάζουν εγκαίρως για τις προνύμφες – κουνούπια. Με τον περιβάλλοντα χώρο να είναι σε τριτοκοσμική κατάσταση, με κατοικίες χωρίς να έχουν συνδεθεί στο αποχετευτικό δίκτυο. Χρειάζεται άμεσα ολοκληρωμένη παρέμβαση για την αντιπλημμυρική προστασία και την ανάδειξη του φυσικού κάλους της περιοχής, με σεβασμό στην χλωρίδα. ”