Featured

«Γαλάζια» στήριξη σε Ρόδη Κράτσα και Μερόπη Υδραίου ανακοινώθηκε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας

Παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και στελεχών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κέρκυρας η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, που ήταν ταυτόχρονα και εκδήλωση του Τμήματος Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση αυτή ήταν η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ενώ μίλησαν ακόμα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός και η Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Άννα Γούση.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κοντός διάβασε την ανακοίνωση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία αναφέρει τη στήριξη σε Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και της Μερόπης Υδραίου για τον δήμο Κέρκυρας.

Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, σε ένα κατάμεστο Επιμελητήριο, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας που ήταν ταυτόχρονα και εκδήλωση του Τμήματος Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ που αφορούσε τις <<Πολιτικές Ενίσχυσης της Οικογένειας & των ασθενέστερων συμπολιτών μας>>.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση αυτή ήταν η αν. Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ μίλησαν ακόμα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός και η Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Άννα Γούση.

Η παρουσία του κόσμου και ο παλμός της εκδήλωσης ήταν τα στοιχεία που εγγυώνται την νίκη της ΝΔ σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και είναι αυτά που εγγυώνται την αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός, ενώ η κ. Σ. Ζαχαράκη και η κ. Α. Γούση αναφέρθηκαν στα σημερινά δεδομένα στην Ελλάδα για την μέση οικογένεια και ανέλυσαν την πολιτική και το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικογένεια και την υπογεννητικότητα.

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

6 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

8 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

9 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

9 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

9 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

10 ώρες ago