Πε. Μαρ 28th, 2024

«Γαλάζια» στήριξη σε Ρόδη Κράτσα και Μερόπη Υδραίου ανακοινώθηκε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας

Παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και στελεχών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κέρκυρας η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, που ήταν ταυτόχρονα και εκδήλωση του Τμήματος Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση αυτή ήταν η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ενώ μίλησαν ακόμα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός και η Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Άννα Γούση.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κοντός διάβασε την ανακοίνωση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία αναφέρει τη στήριξη σε Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και της Μερόπης Υδραίου για τον δήμο Κέρκυρας.

Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, σε ένα κατάμεστο Επιμελητήριο, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας που ήταν ταυτόχρονα και εκδήλωση του Τμήματος Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ που αφορούσε τις <<Πολιτικές Ενίσχυσης της Οικογένειας & των ασθενέστερων συμπολιτών μας>>.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση αυτή ήταν η αν. Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ μίλησαν ακόμα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός και η Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Άννα Γούση.

Η παρουσία του κόσμου και ο παλμός της εκδήλωσης ήταν τα στοιχεία που εγγυώνται την νίκη της ΝΔ σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και είναι αυτά που εγγυώνται την αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός, ενώ η κ. Σ. Ζαχαράκη και η κ. Α. Γούση αναφέρθηκαν στα σημερινά δεδομένα στην Ελλάδα για την μέση οικογένεια και ανέλυσαν την πολιτική και το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικογένεια και την υπογεννητικότητα.