Σα. Απρ 20th, 2024

Σκληρή απάντηση του Νίκου Πέππα στον δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη: Ρατσιστής και ανάλγητος

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη και του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Νίκου Πέππα, ο οποίος απάντησε σε σχετική δήλωση του πρώτου σχετικά με τη “νέα ρατσιστική επίθεση λάσπης του απερχόμενου δημάρχου”, όπως αναφέρει ο Νίκος Πέππας.

Δείτε τη σχετική δήλωση του κ. Πέππα:

“Ο κ. Μεθενίτης, θεωρεί σκόπιμο, εκπροσωπώντας επίσημα τον κ. Σγουρό και προκειμένου να αποδείξει ότι ο πολιτικός του προϊστάμενος αδίκως έχασε από τη κα Δούρου, πως όλοι οι άλλοι πολιτικοί τους αντίπαλοι είναι μηδαμινοί, ανίκανοι και τιποτένιοι.
Έτσι σε αυτό το μοτίβο και χρώμα, ο κ. Μεθενίτης, μέσα από τα βίντεο υψηλής πολιτικής ανάλυσης και κουλτούρας προσπαθεί να πείσει πως οι εκλογές που κερδίζει ο Γιώργος Πατούλης επί 20 και πλέον συναπτά έτη σε όλα τα επίπεδα της ενασχόλησής του και με ποσοστά πραγματικά πανηγυρικά, οφείλονται στο ότι έχει το χάρισμα να παραπλανά…
Θυμίζω (και πάλι) στον κ. Μεθενίτη, πως ο Γιώργος Πατούλης εξελέγη μόλις προ ολίγων μηνών, με το πραγματικά συγκλονιστικό ποσοστό 55% στη θέση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας. Άρα σύμφωνα με τον κ. Μεθενίτη η μεγαλύτερη επιστημονική κοινότητα της πατρίδας μας, βρίσκεται σε σύγχυση και επειδή μιλάμε για την Ιατρική κοινότητα τότε το πρόβλημα είναι εθνικό διότι η πλειοψηφία των Ιατρών της Ελλάδας δεν έχει αντιληφθεί τις «Αλήθειες του Μεθενίτη». Αυτό πιστεύει άραγε και ο κ. Σγουρός;

Από το ίδιο ανατριχιαστικό και αποκαλυπτικό βίντεο του κ. Μεθενίτη μαθαίνουμε πως ο κ. Πατούλης πληρώνει δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν πρώτο. Και το ερώτημα εδώ είναι, αφού τις πληρώνει τις δημοσκοπήσεις ο κ Πατούλης, γιατί δεν «εκλέγει» τον εαυτό του από τον πρώτο γύρο; Γιατί κουραζόμαστε; Είμαι σίγουρος πως ο κ. Μεθενίτης στο επόμενο βίντεο με μία νεότερη βαθυστόχαστη ανάλυση θα λύσει κάθε απορία.
Και τώρα θα ασχοληθώ με την πραγματικά χυδαία και ρατσιστική τοποθέτηση του κ. Μεθενίτη πως εγώ κερδίζω πολιτικά(;) από το κινητικό θέμα που αντιμετωπίζω.

Στο πλαίσιο αυτής της άθλιας τεκμηρίωσης ο κ. Μεθενίτης μας «απολογείται» πως φεύγει από το Δήμο Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη γιατί έχει πρόβλημα υγείας (λυπάμαι γι αυτό όπως για κάθε συμπολίτη μου) και όχι γιατί είναι ένας αποτυχημένος Δήμαρχος όπως διαπιστώνεται αν κάνει κάποιος μία βόλτα στο Δήμο του ή αν ρωτήσει τους Δημότες του. Και εδώ έρχεται ο Μεθενίτιος σουρεαλισμός. Ο κύριος Μεθενίτης αποσύρεται από Δήμαρχος λόγω υγείας. Ωραία. Και πότε αποσύρεται; Όταν τελειώσει η θητεία του. Δεν αποσύρθηκε όταν του παρουσιάστηκε το πρόβλημα υγείας. Και τι θα κάνει ο κ. Μεθενίτης μετά την «πετυχημένη» θητεία του στο Δήμο Μαρκοπούλου; Μα συστρατεύεται με τον κ. Σγουρό ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος. Άρα εδώ ρωτάει ένας μη Μεθενίτιος οπαδός… δεν νιώθεις καλά για να διαχειριστείς ένα Δήμο και νιώθεις καλά για να διαχειριστείς 66 Δήμους;;; Γιατί αυτό ονειρεύεται ο κ. Μεθενίτης ως νυν εκπρόσωπος του κ. Σγουρού ότι θα γίνει αντιπεριφερειάρχης αύριο. Δεν ξεχνούμε άλλωστε πως οι μυστικές δημοσκοπήσεις του κ. Μεθενίτη «δίνουν» Σγουρό νικητή, προφανώς με τη στήριξη του επίσης επιτυχημένου ΣΥΡΙΖΑ (Δούρου)!

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τη Μεθενίτιο λογική και παρακρουσιακή σκέψη εγώ έπρεπε να «σεβαστώ» το πρόβλημα υγείας του κ. Μεθενίτη (που δεν γνωρίζω… και που όμως είναι πρόβλημα υγείας για το Μαρκόπουλο, αλλά όχι για την Αττική) και να μην ασχοληθώ με τις ύβρεις και την παραπληροφόρησή του κατά του συνδυασμού μας. Και γιατί δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με τον «ασθενή» κ. Μεθενίτη; Γιατί εγώ σύμφωνα με τον ίδιο, θα έπρεπε να έχω ευαισθησίες σε θέματα υγείας, ειδικά εγώ! Τονίζει ο κ. Μεθενίτης στο ρατσιστικό του βίντεο. Και να μην «εισπράττω» λόγω του θέματος υγείας που αντιμετωπίζω, αλλά να είμαι περισσότερο ευαίσθητος και υπεύθυνος!!!

Κρατηθείτε κύριε Μεθενίτη που κάνετε πως δεν με γνωρίζετε, έρχεται η απάντηση στον άθλιο ρατσισμό σας:

Κύριε Μεθενίτη, δεν πορεύτηκα στη ζωή μου κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά με βάση το κινητικό μου θέμα. Το οποίο δεν είναι θέμα υγείας όπως αναφέρετε… Είμαι υγιέστατος! Ενημερωθείτε! Είναι ντροπή και αίσχος να εκπροσωπείτε την αυτοδιοίκηση και να αναφέρετε αυτά τα πράγματα.
Κύριε Μεθενίτη, πολιτεύομαι και εκλέγομαι από το 2006 στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, με την ιδιότητα του πολίτη που διατηρεί τη δική του επιχείρηση στην εστίαση και με την επιστημονική κατάρτιση του Οικονομολόγου.
Κύριε Μεθενίτη, υπηρέτησα την Ανατολική Αττική και το Δήμο Διονύσου, από τις θέσεις του Αντινομάρχη και του Αναπληρωτή Δημάρχου στα χαρτοφυλάκια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, προφανώς λόγω κατάρτισης και όχι λόγω προκληθείσας λύπησης στο πρόσωπό μου. Περισσότερα διαβάστε κύριε Μεθενίτη στο βιογραφικό μου https://nikospeppas.gr/index.php/poios-eimai
Κύριε Μεθενίτη, έχω κερδίσει μετάλλια, έχω σηκώσει και τιμήσει την γαλανόλευκη ως πρωταθλητής της ξιφασκίας με αμαξίδιο, εντός και εκτός Ελλάδας, με μάχες που έδωσα κυριολεκτικά με το σπαθί μου και όχι γιατί κάποιος με λυπήθηκε και μου χάρισε έδρα στο βάθρο.
Κύριε Μεθενίτη, οι πελάτες μου στην επιχείρησή μου έρχονται, λόγω προσφερομένων ποιοτικών υπηρεσιών και όχι γιατί με λυπούνται.
Κύριε Μεθενίτη, λέτε πως μένω 40 χλμ μακριά και έχω έρθει στο Μαρκόπουλο 2-3 φορές στη ζωή μου. Λοιπόν σας ενημερώνω πως εγώ ως «κατά Μεθενίτη ασθενής» επισκέπτομαι το Δήμο Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, όχι μόνο λόγω πλήθους συγγενών και φίλων αλλά και γιατί αγαπώ την Ανατολική Αττική, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Επισκέπτομαι δε το Δήμο σας πολύ περισσότερο απ’ ότι εσείς που κομπάζετε για τα έργα που θα γίνουν αλλά που δεν έχουν γίνει. Αλήθεια τα «μυθικά» κονδύλια που λέτε ότι «κέρδισε» ο Δήμος σας επί ποίας Διοίκησης τα κατάφερε; επί Σγουρού ή Δούρου; Δεν το αναφέρετε αυτό στο βίντεό σας. Και δεν μας λέτε επίσης πως γίνεται άλλοι Δήμοι να μην έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ και ο δικός σας να ζει το όνειρο… Εύχομαι ο επόμενος Δήμαρχος Μαρκοπούλου, με αυτά τα μυθικά κονδύλια που κερδίσατε εσείς, να κάνει κάτι με τα σκουπίδια και τους δρόμους, γιατί η πρόσβαση και η διαβίωση στο Μαρκόπουλο και ειδικά στο Πόρτο Ράφτη τους τουριστικούς μήνες είναι πραγματικά ζοφερή.

Κλείνοντας αναμένω από τον κ. Σγουρό να αποσύρει τον ρατσιστή και ανάλγητο «κύριο» Μεθενίτη από εκπρόσωπό του, από τη στιγμή που επιλέγει να κινείται μεταξύ λάσπης και χυδαιότητας.
Η Αττική πολύ σύντομα θα κάνει μία Νέα Αρχή με τον Γιώργο Πατούλη και οι συκοφάντες και οι υβριστές θα πάρουν την απάντησή τους και αυτή η απάντηση θα είναι πολιτική και βαθιά δημοκρατική.”