Τε. Απρ 24th, 2024

Πλήθος κόσμου και «γαλάζιων» στελεχών στην κοπή πίτας του Γιώργου Δημόπουλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου του Κεντρικού Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Γιώργου Δημόπουλου.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, έδωσαν το «παρών» πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη της ΝΔ, αλλά και εκατοντάδες πολίτες του δήμου Αθηναίων που στηρίζουν τον πρώην αντιδήμαρχο σε κάθε πολιτικό του βήμα.

Ο κ. Δημόπουλος στην ομιλία του άσκησε δριμεία κριτική στο έργο της σημερινής περιφερειακής Αρχής και απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης γύρω από την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής , με στόχο «να αλλάξει σελίδα η Αττική».

Στην εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβουλου Αττικής, η οποία έμοιαζε με «παρέλαση» υποψηφίων και στελεχών, παρεύρεθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικήτας Κακλαμάνης, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικης Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής Θεόδωρος Φορτσάκης, ο πρώην πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και υποψήφιος βουλευτής Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου και πολλοί άλλοι.