ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Φράξια στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ για τη στήριξη υποψηφίων βουλευτών (Ονόματα)

Δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των εθνικών εκλογών και ο προεκλογικός πυρετός στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Παράλληλα, κορυφώνεται και η αγωνία και των υποψήφιων βουλευτών, οι οποίοι τα δίνουν «όλα» για μια μια έδρα στην επόμενη Βουλή.

Στο πλαίσιο αυτό, πριν λίγες ημερες, πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση στελεχών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με σκοπό τη στήριξη υποψηφίων.

Μεταξύ “τυριού και αχλαδιού”,  στη συνάντηση αποφασίστηκε και η γραμμή της σταυροδοσίας, η οποία θα διοχετευθεί στα μέλη και τους φίλος του κόμματος, με στόχο την ενισχυμένη εκπροσώπηση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου στην επόμενη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι που συμφωνήθηκε να στηριχθούν όσον αφορά τις εκλογικές περιφέρειες του Λεκανοπεδίου της Αττικής είναι ο  Γιώργος Πεταλωτής και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που κατεβαίνουν υποψήφιοι στον Νότιο και Δυτικό Τομέα αντίστοιχα, οι υποψήφιοι στην Ά Αθηνών Δημήτρης Οικονόμου και Σοφία Πουλοπούλου, ο υποψήφιος στη Β΄Πειραιά Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και ο υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Κώστας Πανταζής, που είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

9 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

10 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

11 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

11 ώρες ago