Πα. Μαρ 29th, 2024

Φράξια στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ για τη στήριξη υποψηφίων βουλευτών (Ονόματα)

Δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των εθνικών εκλογών και ο προεκλογικός πυρετός στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Παράλληλα, κορυφώνεται και η αγωνία και των υποψήφιων βουλευτών, οι οποίοι τα δίνουν «όλα» για μια μια έδρα στην επόμενη Βουλή.

Στο πλαίσιο αυτό, πριν λίγες ημερες, πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση στελεχών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με σκοπό τη στήριξη υποψηφίων.

Μεταξύ “τυριού και αχλαδιού”,  στη συνάντηση αποφασίστηκε και η γραμμή της σταυροδοσίας, η οποία θα διοχετευθεί στα μέλη και τους φίλος του κόμματος, με στόχο την ενισχυμένη εκπροσώπηση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου στην επόμενη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι που συμφωνήθηκε να στηριχθούν όσον αφορά τις εκλογικές περιφέρειες του Λεκανοπεδίου της Αττικής είναι ο  Γιώργος Πεταλωτής και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που κατεβαίνουν υποψήφιοι στον Νότιο και Δυτικό Τομέα αντίστοιχα, οι υποψήφιοι στην Ά Αθηνών Δημήτρης Οικονόμου και Σοφία Πουλοπούλου, ο υποψήφιος στη Β΄Πειραιά Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και ο υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Κώστας Πανταζής, που είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.