Διακοπές ρεύματος αναμένεται να σημειωθούν σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου, σε εννέα περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, οι διακοπές ρεύματος πραγματοποιούνται λόγω έργων συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Παράλληλα, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση. Ωστόσο, τους εφιστά την προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής οι αγωγοί είναι υπό τάση.
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…
Την ενίσχυσης της πρόληψης, της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων, έναντι των…
Μια σημαντική θεσμική και οικονομική εξέλιξη για το Πέραμα σηματοδοτεί η απόφαση για τη σύσταση…