Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στη Λαμία, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στο ύψος του κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας άρχισε ξαφνικά να βγάζει καπνούς. Μέσα σε λίγα λεπτά, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.
Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο οδηγός, ένας νεαρός άνδρας, κατάφερε ευτυχώς να αντιδράσει έγκαιρα και να εγκαταλείψει το όχημα χωρίς να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη στιγμή εκείνη περνούσε από το σημείο στη Λαμία αστικό λεωφορείο. Ο οδηγός του κατέβηκε με πυροσβεστήρα και προσπάθησε να περιορίσει τη φωτιά, χωρίς όμως επιτυχία. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έφτασε στο σημείο και κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά. Στο σημείο κατέφθασε, επίσης, και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού. Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.
@lamianow.grΦωτιά σε όχημα μπροστά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας♬ πρωτότυπος ήχος – Lamianow.gr
Με δράσεις που συνδυάζουν την περιβαλλοντική εκπαίδευση με τη βιωματική μάθηση, ο Δήμος Αθηναίων γιόρτασε…
Παρά τα προβλήματα που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα στη λειτουργία των νέων καμερών τροχαίων παραβάσεων,…
Την ανάγκη να διασφαλιστεί η συνέχιση λειτουργίας του πολιτιστικού χώρου «Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού - Θέατρο…
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 2ΓΒ/2026 του ΑΣΕΠ, η οποία…
Τη στενή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμο Μυκόνου και τον δήμαρχο Χρήστο…
Με επίκεντρο τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και την ανάγκη ενίσχυσης της ανθεκτικότητας των τοπικών…