Μέσα σε συντριβάνι στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς κατέληξε, από άγνωση μέχρι στιγμής αιτία το ι.χ. που οδηγούσε ένας νεαρός 21 ετών τα ξημερώματα, με μόνο αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές.
Το περίεργο τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ο νεαρός οδηγός που ήταν μόνος μέσα στο όχημα, έχασε τον έλεγχό του και βούτηξε στο συντριβάνι.
Ο οδηγός που είναι καλά στην υγεία τους θα καταθέσει στους αστυνομικούς της Αστυνομίας για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα, δηλαδή, αν αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, ή υπήρξε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και δεν έστριψε στον κυκλικκό κόμβο, ενώ ο δήμος θα αποκαταστήσει τις μικρές ζημιές που προκλήθηκαν.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…