Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού, με τα φαινόμεν να εξασθενούν στις περισότερες περιοχές της χώρας, παρά το γεγονός ότι το θερμόμετρο εξακολουθεί και σήμερα να δείχνει μονοψήφιες θερμοκρασίες.
Πάντως, παρά το τσουχτερό κρύο και τους ισχυρούς ανέμους, οι χιονοπτώσεις περιορίστηκαν μόνο στις ορεινές περιοχές, προκαλώντας μόνο περιορισμένης έκτασης και έντασης προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση, οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας τόσο των Περιφερειών, όσο και των δήμων της χώρας βρίσκονται ακόμη σε επιφυλακή για την αποτροπή προβλημάτων, και την προστασία των πολιτών.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η κακοκαιρία «Κοράλ» εγκαταλείπει τη χώρα, κινούμενη ανατολικότερα και από τη Δευτέρα οι καιρικές συνθήκες θα είναι αισθητά βελτιωμένες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…
Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.
Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.
Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.
Έργα και δράσεις συνολικού ύψους 2,3 δισ. ευρώ.
Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…