Πε. Απρ 25th, 2024

Πότε ανακοινώνει η Εύα Καϊλή τις αποφάσεις της για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Εκκρεμότητα παραμένει ο δήμος Θεσσαλονίκης στον χάρτη με τις δημοτικές υποψηφιότητες του ΚΙΝΑΛ. Μετά την απόφαση του  νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή και να μην διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχία του κεντρικού δήμου, το ενδιαφέρον της Χαριλάου Τρικούπη στράφηκε στο πρόσωπο της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή.

Ωστόσο η ίδια φαίνεται να μην καλοβλέπει το ενδεχόμενο του κεντρικού δήμου καθώς όπως έχει ήδη δηλώσει στόχος την είναι άλλη μια θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο.  Παρόλα αυτά η κα Καϊλή δεν απέρριψε κατευθείαν την πρόταση της Φώφης Γεννηματά να ηγηθεί ψηφοδελτίου στον δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά ζήτησε χρόνο να ζυγίσει τα πράγματα.

Σε πρόσφατη δήλωσή της μάλιστα ανακοίνωσε ότι οι οριστικές αποφάσεις για την υποψηφιότητά της θα δημοσιοποιηθούν μετά τις γιορτές, συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ζήτησε να μάθει την απόφαση νωρίτερα ώστε ετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις για τον κεντρικό δήμο σε περίπτωση που η όμορφη ευρωβουλευτής αρνηθεί την πρόταση να είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.