Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ερμιονίδα Αργολίδας, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, καθώς κάηκε ζωντανός όταν το όχημά του, μετά το ατύχημα, πήρε φωτιά και εκείνος δεν πρόλαβε να βγει.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι στην περιοχή Δίδυμα της Ερμιόνης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, το τραγικό δυστύχημα αντιλήφθηκε ένας διερχόμενος οδηγός που προσπάθησε να απεγκλωβίσει τον οδηγό αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι φλόγες είχαν προλάβει να απανθρακώσουν το θύμα.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο Κρανιδίου και το Ναύπλιο για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.
Το συμβάν είναι υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.
Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μία ακόμη επιχείρηση απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους…
Την ενίσχυση της επιστημονικής και πρακτικής κατάρτισης των επαγγελματιών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε…
Ξεκάθαρο ήταν το πολιτικό και θεσμικό μήνυμα που έστειλαν από τη Λήμνο, όπου συνεδρίασαν τα…
Με 32 θέματα στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας στο δημαρχιακό…
Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας για μια πολυεπίπεδη και συμμετοχική πολιτική για…
Το έργο θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ΕΣΠΑ.