ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετήσια εκδήλωση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στενή συνεργασία που έχει με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου κ. Χρήστο Μακρή και κα Δέσποινα Αρβανίτου και εξήρε το σημαντικό έργο που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Πειραιά. Επιπλέον  ο κ. Μώραλης υπογράμμισε πως οι Σχολικές Επιτροπές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον δήμο, αντιμετωπίζοντας πολλά θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, σε δήλωσή του, τόνισε: «Έχουμε θέσει και οι δύο Σχολικές Επιτροπές, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Μώραλη, συγκεκριμένους στόχους για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Κυρίως όμως θέλουμε, να είναι σωστά και πλήρως εξοπλισμένα, αλλά και να διορθώνονται άμεσα τα όποια προβλήματα προκύπτουν από την παλαιότητα των σχολικών κτηρίων».

Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν:  ο Βουλευτής Α΄  Πειραιά Κώστας  Κατσαφάδος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά  Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης  Αβραμίδης,  Δημήτρης Καρύδης, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου,   Παναγιώτης   Ρέππας,  Αντώνης Μοραντζής, Γρηγόρης  Καψοκόλης, Κυριακή Μπουρδάκου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Χαράλαμπος Λιακόσταυρος,  Δημήτρης Αράπης,  Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα Τουμαζάτου,  Δημήτρης  Βλαχάκος, Νικήτας  Γκόλφης, Γιάννης  Χατζηαλέξης, ο επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης  «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες», Γιώργος Γαβρίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Ελίνα Βερυκάκη,  Άγγελος – Ιωάννης  Μπουλντούμης, Δημήτρης Γκερλές, Άννα Λεωτσάκου, οι Πρόεδροι των Α΄ Β, Γ και  Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης, Παναγιώτης Μαστρονικόλας, Όλγα Πυκνάδα και Παναγιώτα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα   αντίστοιχα,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης  Ταταρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλίας  Χατζηκώστας κ.ά.

Share

Τελευταία άρθρα

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας – Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Τζανείου

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…

5 ώρες ago

Με κοινές προτάσεις στο συνέδριο της ΚΕΔΕ η ΠΕΔ Θεσσαλίας

Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…

9 ώρες ago

Προχωρά η ψηφιοποίηση και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…

9 ώρες ago

Νέα παρέμβαση Β. Σίμου για τα αγριογούρουνα που έφτασαν στις γειτονιές

Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…

12 ώρες ago

Κυβέρνηση και ΚΕΔΕ στο στόχαστρο των μελών της ΠΕΔ νοτίου Αιγαίου

Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…

12 ώρες ago

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Microsoft 365 & Copilot για τους εργαζόμενους

Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.

13 ώρες ago