Πε. Μάι 2nd, 2024

Ετήσια εκδήλωση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στενή συνεργασία που έχει με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου κ. Χρήστο Μακρή και κα Δέσποινα Αρβανίτου και εξήρε το σημαντικό έργο που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Πειραιά. Επιπλέον  ο κ. Μώραλης υπογράμμισε πως οι Σχολικές Επιτροπές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον δήμο, αντιμετωπίζοντας πολλά θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, σε δήλωσή του, τόνισε: «Έχουμε θέσει και οι δύο Σχολικές Επιτροπές, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Μώραλη, συγκεκριμένους στόχους για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Κυρίως όμως θέλουμε, να είναι σωστά και πλήρως εξοπλισμένα, αλλά και να διορθώνονται άμεσα τα όποια προβλήματα προκύπτουν από την παλαιότητα των σχολικών κτηρίων».

Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν:  ο Βουλευτής Α΄  Πειραιά Κώστας  Κατσαφάδος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά  Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης  Αβραμίδης,  Δημήτρης Καρύδης, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου,   Παναγιώτης   Ρέππας,  Αντώνης Μοραντζής, Γρηγόρης  Καψοκόλης, Κυριακή Μπουρδάκου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Χαράλαμπος Λιακόσταυρος,  Δημήτρης Αράπης,  Αλεξάνδρα  –  Γερασιμούλα Τουμαζάτου,  Δημήτρης  Βλαχάκος, Νικήτας  Γκόλφης, Γιάννης  Χατζηαλέξης, ο επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης  «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες», Γιώργος Γαβρίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Ελίνα Βερυκάκη,  Άγγελος – Ιωάννης  Μπουλντούμης, Δημήτρης Γκερλές, Άννα Λεωτσάκου, οι Πρόεδροι των Α΄ Β, Γ και  Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης, Παναγιώτης Μαστρονικόλας, Όλγα Πυκνάδα και Παναγιώτα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα   αντίστοιχα,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης  Ταταρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλίας  Χατζηκώστας κ.ά.