Τε. Απρ 24th, 2024

Προβάδισμα για την Ελένη Αλειφέρη στον δήμο Καλαμάτας

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, για τον δήμο Καλαμάτας φαίνεται να αναπτύσσεται μία δυναμική γύρω από το πρόσωπο της και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kalpi19.gr βρίσκεται πολύ κοντά στο “γαλάζιο” χρίσμα, πράγμα που μέχρι στιγμής αφήνουν ανοιχτό από την Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Καλαμάτας, μετά την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποτελεί το «μήλον της έριδος» και όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τη διαδοχή στον δημαρχιακό θώκο καθώς και που θα δοθεί τελικά το χρίσμα της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, η υποψηφιότητα της Ελένης Αλειφέρη έχει συσπειρώσει έμπειρους αυτοδιοικητικούς της περιοχής καθώς και κορυφαία στελέχη της ΝΔ που από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν στο πλευρό της. Από την ηγετική ομάδα της Πειραιώς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο  να δοθεί επίσημη στήριξη στην Ελένη Αλειφέρη αλλά αυτό που τονίζουν με νόημα είναι: “υπομόνη, όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα επιλεγούν τα κατάλληλα πρόσωπα”.