Σα. Απρ 20th, 2024

Συσκέψεις υπό τον Αυγενάκη στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για στήριξη στον Μέτιο

Τον Έβρο και την Ροδόπη επισκέφθηκαν σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης και ο στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Θανάσης Νέζης, ώστε να ανακοινώσουν δια ζώσης σε τοπικούς παράγοντες και στελέχη της αυτοδιοίκησης την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «χρίσμα» στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και να ζητήσουν την ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου.

Οι δύο άνδρες πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης συσκέψεις στις ΝΟΔΕ Έβρου και Ροδόπης με στελέχη του κόμματος, όπου συζητούν την στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΝΔ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ το πρωί βρέθηκαν στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέντευξη Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ροδόπης κ. Βεζυργιαννίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι βέβαιος ότι ο Χρήστος Μέτιος θα είναι ο νικητής στις εκλογές του Μαΐου, κάτι που επισήμαναν στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης , οι βουλευτές και οι πρόεδροι ΝΟΔΕ.

Παρόντες ήταν αρκετά “γαλάζια” στελέχη μεταξύ των οποίων η ιατρός και πολιτευτής του κόμματος στην Ροδόπη κ. Ελευθεριάδου Βούλα και ο κ. Κατραντζή Μουσταφά επίσης πολιτευτής της ΝΔ Ροδόπης.