Τε. Απρ 24th, 2024

ΔΕΘ: Το τετ α τετ του Κ. Μπακογιάννη με τον δήμαρχο Μυκόνου Κ. Κουκά – Τι συνδέει τους δύο αυτοδιοικητικούς

Δύο αυτοδιοικητικοί της νέας γενιάς που φαίνεται να έχουν μέλλον στην πολιτική ζωή της χώρας

Ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του e-ota.gr στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 85η   ΔΕΘ και αυτό ήταν το «θερμό» τετ α τετ που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τον δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά.

Οι δυο άνδρες συνδέονται με προσωπική φιλία και αλληλοεκτίμηση καθώς πρόκειται για δύο αυτοδιοικητικά στελέχη της ίδιας γενιάς που ήδη έχουν αρκετά «ένσημα» στον χώρο. Δύο κοινά σημεία που λέγεται ότι έχουν οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι είναι η συνεχής προσπάθεια για μεγαλύτερη εξωστρέφεια των δήμων τους καθώς και η εφαρμογή σύγχρονων μοντέλων διοίκησης που παρακολουθούν στενά και από άλλους ευρωπαϊκούς δήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Αθηναίων έδειξε ενδιαφέρον για τον «καυτό» Αύγουστο στο νησί των ανέμων, τον τουρισμό αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή ειδικά το καλοκαίρι, με τη δημοτική αρχή να δίνει πραγματική μάχη για την επίλυσή τους. Έδωσαν υπόσχεση για άμεση συνάντηση και πιο συχνή επικοινωνία για μια σειρά θεμάτων που σίγουρα θα υπάρχει γόνιμο έδαφος συνεργασίας.