Δε. Απρ 29th, 2024

Δήμαρχος Ελληνικού – Aργυρούπολης: Ιστορική ημέρα για την πόλη – Με συνέπεια πετύχαμε πολλά

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των πρόδρομων εργασιών για την εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό, η οποία θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο πάρκο στην Ευρώπη, προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες, και με μία πρότυπη αστική ανάπλαση που θα περιλαμβάνει ανοιχτές υποδομές πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού, έρευνας και επιχειρηματικότητας.

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ιστορική τονίζοντας ότι «αποτελεί μια προσωπική δικαίωση για μένα και την διοίκηση μας που σχεδόν μόνοι μας για χρόνια πολεμήσαμε ώστε να υλοποιηθεί το έργο αυτό».

«Είναι ιστορική όμως και για έναν επιπρόσθετο λόγο. Μετά από 80 χρόνια που η πόλη μας διαιρέθηκε στα δύο από τον αεροδιάδρομο και αφού ολοκληρωθεί το έργο η πόλη του Ελληνικού θα γίνει ξανά ενιαία και θα συνδεθει με τη παραλία της έχοντας στα πόδια της το μεγαλύτερο Παρκο της Ευρώπης και δεκάδες υποδομές αθλητισμού και Πολιτισμού.
25 χιλιάδες νέοι κάτοικοι θα προστεθούν στο δυναμικό μας ενώ αναμένουμε την ανέγερση των Δημοτικών μας εγκαταστάσεων. Με συνέπεια πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.