Κλειστά τα ΚΑΠΗ και ακύρωση συνεδρίων για 4 εβδομάδες, όχι σχολικές εκδρομές για δύο εβδομάδες, κεκλεισμένων των θυρών οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες.
Νέα, επιπλέον μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κοροναϊού SARS – COV 2 στη χώρα μας ανακοίνωσε μόλις, το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαρτίου, ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας:
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε επίσης την επιβεβαίωση άλλων 7 κρουσμάτων του νέου κοροναϊού, έξι εκ των οποίων αφορούν τους ταξιδιώτες της Αχαϊας – Ηλείας στους Αγίους Τόπους, ενώ για το έβδομο συνεχίζεται η ιχνηλάτησή του.
Νωρίτερα προηγήθηκε σύσκεψη για τον κορονοϊό και τα επιπλέον μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της δημόσιας υγείας στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σύσκεψη μετείχαν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργω αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Α.Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ.Πέτσας, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρ.Δημητριάδης, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ.Τσιόδρας.
Εργαστήρι συν-σχεδιασμού | 18–19 Απριλίου 2026
Καλύφθηκαν καθημερινές ανάγκες και βελτιώθηκαν ουσιαστικά οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.
Στο πλευρό των συνδικαλιστών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στέκεται ο δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος, κατά…
Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα εγκαινιάστηκε σήμερα και δόθηκε προς…
Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη χωματερή της…
Υπογράφηκε η 1η συμπληρωματική σύμβαση για τη συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων, ύψους 681.846 ευρώ.