Τε. Απρ 24th, 2024

Συνεχίζει τις επαφές με υπουργούς και φορείς της κυβέρνησης ο δήμαρχος Μυκόνου Κων. Κουκάς

Σε συνέχεια των επαφών που έχει ξεκινήσει ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, από τους πρώτους κιόλας μήνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί σε σχέση με τις υποδομές καθώς και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης καθώς το νησί των ανέμων αποτελεί το βαρύ «πυροβολικό» για τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας, γενικότερα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του υπουργείου Ανάπτυξης στο twitter:

 

 

Επίσης ο Κωνσταντίνος Κουκάς επισκέφθηκε τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ, Σπύρο Προτοψάλτη, όπου πέτυχε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία γραφείου ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) στη Μύκονο στο προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα απποτελεί ένα χρόνιο αίτημα του Δήμου Μυκόνου και των πολιτών της με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως σχολίασε και ο δήμαρχος Μυκόνου με ανάρτηση του μετά τη συνάντηση.

 

Όπως σχολίαζεται από υψηλόβαθμους κυβερνητικούς, ο Κωνσταντίνος Κουκάς, αποτελεί από τις περιπτώσεις των νέων αυτοδιοικητικών με έντονη παρεμβατικότητα έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο το καλό της Μυκόνου και των κατοίκων της.