ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν τον Δεκαπενταύγουστο

Αραιά θα είναι τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και αύριο, Πέμπτη 15 Αυγούστου, λόγω του Δεκαπενταύγουστου και της μειωμένης επιβατικής κίνησης, καθώς πολλοί πολίτες απουσιάζουν σε διακοπές ή εκδρομές.

Συγκεκριμένα, στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ), τα δρομολόγια εκτελούνται έως και την Κυριακή ανά 12,5 με 15 λεπτά. Στη Γραμμή 2, από αύριο έως την Κυριακή, οι συρμοί θα περνούν ανά 15 λεπτά. Στη Γραμμή 3, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10 λεπτά από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα διέρχονται ανά 11,5 λεπτά.

Όσον αφορά τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αυτά εκτελούνται ήδη ανά 36 λεπτά.

Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων. Από την Πέμπτη 15 Αυγούστου, όμως, θα τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα Κυριακής και αργιών.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

8 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

9 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago