Πε. Απρ 18th, 2024

Στο πλευρό του Αμπατζόγλου ο Σπύρος Σταθούλης για τον δήμο Αμαρουσίου

Ο Σπύρος Σταθούλης είναι επί σειρά ετών (από το 2008) ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τα οικονομικά του δήμου Αμαρουσίου και κατά κοινή ομολογία η θητεία του έχει χαρακτηριστεί από συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Με μια σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή την κάθοδο του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τονίζοντας ότι είναι η σωστή επιλογή για το Μαρούσι, μετά την επιτυχημένη θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ο Σπύρος Σταθούλης δηλώνει «παρών» και καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής τον Γιώργο Πατούλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντιδημάρχου Οικονομικών δήμου Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλη:

«Μετά από 12ετή θητεία στο Δήμο Αμαρουσίου και έχοντας υπηρετήσει από το 2008 και μέχρι σήμερα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, θέση την οποία μου εμπιστεύτηκε ο μέχρι σήμερα Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης αναγνωρίζοντας το ήθος, τη συνέπεια και την εμπειρία μου, τάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου γιατί πιστεύω στις αρχές, τις αξίες και τις ικανότητές του για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που έγινε στο Μαρούσι τα τελευταία 12 χρόνια επί Δημαρχίας Γιώργου Πατούλη.

Θα είμαι παρών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Εποχή για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη πόλη»ώστε να ενισχύσω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου το ψηφοδέλτιο νίκης του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Όπως είχα ανακοινώσει στους συμπολίτες μου στο Δήμο Αμαρουσίου είχα θέσει και εγώ τον εαυτό στη διαδικασία επιλογής υποψηφίου Δημάρχου. Ωστόσο, η απόφαση στήριξης  της ΝΔ στο πρόσωπο του Θεόδωρου Αμπατζόγλου όχι μόνο με βρήκε σύμφωνο αλλά δέχτηκα, από τη πρώτη στιγμή, να συνταχθώ στο πλευρό του υπηρετώντας τις διαχρονικές αρχές και  τις αξίες μου.

Υπηρετώντας τα κοινά έχω μάθει να προτάσσω το ήθος μου και να αποδέχομαι, χωρίς δεύτερες σκέψεις, τις συλλογικές αποφάσεις για το καλό της πόλης στην οποία γεννήθηκα μεγάλωσα και υπηρετώ.

Το Μαρούσι μας χρειάζεται να περάσει στη «Νέα Εποχή»έχοντας ως γνώμονα την αποτελεσματικότητα, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα. Γι αυτό στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι αυτός ο οποίος μπορεί να οδηγήσει το Μαρούσι μας στη Νέα Εποχή.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου είναι πολύ κρίσιμες για το παρόν και το μέλλον μας. Αξιολογώντας την κατάσταση θα αγωνιστώ  ώστε να βγει Δήμαρχος στην πόλη μας ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου και Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιώργος Πατούλης προκειμένου να βρεθεί η πόλη μας στην θέση που της αξίζει και που η απερχόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας δεν της απέδωσε αυτά που έπρεπε στερώντας την  από σημαντικά έργα υποδομής.

Στις μέρες μας δεν χωρούν λανθασμένες επιλογές. Η αυτοδιοίκηση είναι ο πιο ισχυρός θεσμός που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα να βγει από την πολυετή κρίση στην οποία έχει εισέλθει. Αρκεί να γίνουν οι σωστές επιλογές και να εκλεγούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.

Το Μαρούσι συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η χώρα. Ανάπτυξη, Θέσεις Εργασίας, Βιωσιμότητα και Ανθρώπινη Διαβίωση. Με Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου και Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη το Μαρούσι θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια προσφέροντας στους Μαρουσιώτες αυτό που τους αξίζει».