ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυνατό «χαρτί» για τον Πατούλη στον Νότιο Τομέα ο δικηγόρος Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της περιφερειακής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη.

Ανάμεσα στα 54 ονόματα που ανακοίνωσε τελευταία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ενδιαφέρον παρουσιάζει η ένταξη νέων προσώπων, που εμπλέκονται πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δίνουν «αέρα» ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό με τον 33χρονο δικηγόρο Χρήστο Θεοδωρόπουλο να ξεχωρίζει για τον Νότιο Τομέα.

Ο νεαρός δικηγόρος και μέλος της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα ριχτεί στη «μάχη του σταυρού» στο πλευρό του υποψήφιου της ΝΔ, στον Νότιο Τομέα, παρά το νεαρό της ηλικίας του σημειώνει αξιόλογη επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, ενώ παράλληλα μέσα από την κομματική του δραστηριότητα και την εκλογή του στα όργανα της ΝΔ, έχει αποδείξει ότι είναι ένα πρόσωπο που διακρίνεται από διάθεση για προσφορά, με στόχο την αποκατάσταση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους κατοίκους της Αττικής.

Σύμφωνα με έμπειρους αυτοδιοικητικούς, η υποψηφιότητα του αναπληρωτή γραμματέα Παραγωγικών Φορέων της ΝΔ, αποτελεί «δυνατό χαρτί» για τον Γιώργο Πατούλη στον Νότιο Τομέα Αθηνών, καθώς μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα από το καθένα την «νέα γενιά» στην μάχη της Περιφέρειας.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, θεωρεί αυτονόητο ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να αποτελούν μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι απλοί παρατηρητές και κριτές:  «Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι χρέος μας να προσπαθούμε να αποτελούμε μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι απλοί παρατηρητές και κριτές. Με τη σκέψη αυτή εκτίθεμαι στην κρίση και την ψήφο των συμπολιτών μου.

Οι παθογένειες της Αττικής είναι γνωστές και δεν προσφέρονται για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Απαιτείται δουλειά, δράσεις και τεχνογνωσία για την αντιμετώπισή τους. Σε αυτό το ταξίδι θα τα λέμε συχνά διαδικτυακά και -ακόμα καλύτερα- δια ζώσης.»

Τελευταία άρθρα

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

3 λεπτά ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

14 λεπτά ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

52 λεπτά ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

1 ώρα ago

Έναρξη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο Μαρούσι

Έκκληση στους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, απευθύνει και…

1 ώρα ago

Συνεχή τα κρούσματα δολιοφθοράς στο δήμο Ζίτσας

Με μηνύσεις απαντά στα αλλεπάλληλα περιστατικά δολιοφθοράς που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στην πλατεία Δημαρχείου…

1 ώρα ago