Τε. Μάι 8th, 2024

Δυνατό «χαρτί» για τον Πατούλη στον Νότιο Τομέα ο δικηγόρος Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της περιφερειακής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη.

Ανάμεσα στα 54 ονόματα που ανακοίνωσε τελευταία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ενδιαφέρον παρουσιάζει η ένταξη νέων προσώπων, που εμπλέκονται πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δίνουν «αέρα» ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό με τον 33χρονο δικηγόρο Χρήστο Θεοδωρόπουλο να ξεχωρίζει για τον Νότιο Τομέα.

Ο νεαρός δικηγόρος και μέλος της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα ριχτεί στη «μάχη του σταυρού» στο πλευρό του υποψήφιου της ΝΔ, στον Νότιο Τομέα, παρά το νεαρό της ηλικίας του σημειώνει αξιόλογη επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, ενώ παράλληλα μέσα από την κομματική του δραστηριότητα και την εκλογή του στα όργανα της ΝΔ, έχει αποδείξει ότι είναι ένα πρόσωπο που διακρίνεται από διάθεση για προσφορά, με στόχο την αποκατάσταση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους κατοίκους της Αττικής.

Σύμφωνα με έμπειρους αυτοδιοικητικούς, η υποψηφιότητα του αναπληρωτή γραμματέα Παραγωγικών Φορέων της ΝΔ, αποτελεί «δυνατό χαρτί» για τον Γιώργο Πατούλη στον Νότιο Τομέα Αθηνών, καθώς μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα από το καθένα την «νέα γενιά» στην μάχη της Περιφέρειας.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, θεωρεί αυτονόητο ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να αποτελούν μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι απλοί παρατηρητές και κριτές:  «Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι χρέος μας να προσπαθούμε να αποτελούμε μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι απλοί παρατηρητές και κριτές. Με τη σκέψη αυτή εκτίθεμαι στην κρίση και την ψήφο των συμπολιτών μου.

Οι παθογένειες της Αττικής είναι γνωστές και δεν προσφέρονται για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Απαιτείται δουλειά, δράσεις και τεχνογνωσία για την αντιμετώπισή τους. Σε αυτό το ταξίδι θα τα λέμε συχνά διαδικτυακά και -ακόμα καλύτερα- δια ζώσης.»