Πα. Απρ 26th, 2024

Ενθουσιασμός και παλμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Γιαννακόπουλου (pics)

Τα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου πραγματοποίησαν την Τετάρτη 17 Απριλίου οι «Πολίτες σε Δράση-Νέα Πορεία», με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Στην παράταξη συμμετέχουν πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και παλαιά στελέχη της Παράταξης του εκλιπόντος Δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη, αλλά και νεότερα μέλη, καταξιωμένοι επαγγελματίες και αγαπητοί στην κοινωνία.

Η συγκέντρωση είχε ενθουσιασμό και παλμό, θυμίζοντας παλαιότερες εποχές! Το παρόν έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ: Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Τόνια Αντωνίου, πρώην βουλευτής, Σπύρος Καρανικόλας, αναπλ. Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Χάλαρης. Επίσης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το Γιάννη Σγουρό: Λιλίκα Βασιλάκου, Νίκος Ανδρουλακάκης, Κώστας Αδαμόπουλος, Ράνια Νικολοπούλου, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Πέτρος Γαλακτόπουλος, Δήμητρα Αγγελάκη, Θάνος Καληώρας, Γεώργιος Αργυρόπουλος και Γιούλη Ρετζεπάϊ, καθώς και οι Γιώργος Γιάνναρος, μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Καλογιαννάκης, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και Κώστας Παπακωνσταντίνου, Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου.

Στην ομιλία του ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που άφησε ο Δήμαρχος Καλλίρης, τόνισε τις αδυναμίες της σημερινής Διοίκησης και υπογράμμισε τις προτεραιότητες της Παράταξής του για την πόλη του Ζωγράφου. Τέλος, έδωσε το σύνθημα για αγώνα μέχρι τις εκλογές και για διεκδίκηση όσων δικαιούται ο Δήμος για να γίνει ‘Μια πόλη να ζεις’!