«Πυρά» κατά του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εξαπέλυσε ο Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την επαναλειτουργία του κλαμπ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, το οποίο σέρβιρε αλκοόλ σε μαθητές.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «X» ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά», αναφέρει ότι «αυτά συμβαίνουν όταν η στείρα επικοινωνία και η επιπολαιότητα καπελώνουν την ουσία και τη σοβαρότητα. Δυστυχώς, ο Δήμος Αθηναίων εκτέθηκε και απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων».
«Αυτά συμβαίνουν όταν η στείρα επικοινωνία και η επιπολαιότητα καπελώνουν την ουσία και τη σοβαρότητα. Το club που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά, επειδή προσέφερε αλκοόλ, ξανά ανοίγει. Όχι επειδή η δικαιοσύνη είναι κακή και ανάλγητη, αλλά επειδή -όπως αναφέρει- η απόφαση σφράγισης είναι αναιτιολόγητη και ασαφής, όσον αφορά στο δημόσιο συμφέρον. Δυστυχώς, ο Δήμος Αθηναίων εκτέθηκε και απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων, σε ένα θέμα τόσο λεπτό και ευαίσθητο, όσο η προστασία των παιδιών μας».
Την πορεία των εργασιών για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης στην πόλη είδε από…
Οι δήμαρχοι προειδοποιούν για συνεχείς κινητοποιήσεις.
Μέτρα για την προστασία των δημοτών και κυρίως των ηλικιωμένων που αποτελούν εύκολους στόχους των…
Στόχος είναι η ασφαλής, αυτόνομη και αξιοπρεπής πρόσβαση όλων στην παραλία και στη θάλασσα.
Α.Ε.ΔΙ.Κ. και ΔΕΥΑΛΑΘ ενώνουν δυνάμεις για την ενίσχυση της υδροδότησης της Ισθμίας.
Τις δημοτικές Αρχές και τους κατοίκους των δήμων της Ανατολικής Αττικής που είχαν προσφύγει στη…