ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Μικρή Ολυμπιάδα επέστρεψε στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Η Μικρή Ολυμπιάδα επέστρεψε στο Δήμο Θεσσαλονίκης και μνήμες, χαμόγελα και παιδικά παιχνίδια «ζωντάνεψαν» ξανά στην Τριανδρία, μέσα από μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή για τους μαθητές της περιοχής – και όχι μόνο.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, έδωσε το «παρών», στηρίζοντας έναν θεσμό που για δεύτερη χρονιά ξυπνά παιδικές αναμνήσεις μέσα από αθλήματα και παιχνίδια της γειτονιάς, δίνοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει και μας θυμίζει τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας.

Η φετινή διοργάνωση άνοιξε τις πόρτες της και σε μαθητές από το 25ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, προάγοντας την ευγενή άμιλλα και την έννοια της συμμετοχής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενημέρωση για πρώτες βοήθειες και τον αθλητισμό ΑμεΑ, ενώ η γιορτή κορυφώνεται το Σάββατο 10 Μαΐου με μουσική, επιδείξεις και πολύ παιχνίδι για μικρούς και… μεγάλους που νιώθουν ακόμη παιδιά!

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago