ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“Πάντα γελαστοί και γελασμένοι”: Τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου στη Θεσσαλονίκη σε μία μοναδική βραδιά-γιορτή που διοργανώνει ο “Μελωδία Θεσσαλονίκης 98” στις 23 Οκτωβρίου

Για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή, ο Γιάννης Κότσιρας και η Νατάσσα Μποφίλιου ενώνουν τις φωνές τους παρουσιάζοντας τη μουσική και τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, σε μια μοναδική βραδιά-γιορτή με ελεύθερη είσοδο, την οποία διοργανώνει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία Θεσσαλονίκης 98.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου η Πλατεία Αριστοτέλους θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή συναυλία με αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη που σφράγισε με το έργο του την ελληνική μουσική, αγάπησε τον κόσμο και αγαπήθηκε από εκείνον. Πρόκειται για τραγούδια με τα οποία περπάτησαν μαζί πολλές γενιές, άλλοτε χορεύοντας πάνω στο «φτερό του καρχαρία» και άλλοτε στον ρυθμό της «Ρόζας». Πάντα γελαστοί και γελασμένοι, να ονειρεύονται ταξίδια και μια θάλασσα στη σκάλα. Και θα είναι εκεί στην Πλατεία Αριστοτέλους ερμηνευτές που αγάπησαν και εκείνον και τις μουσικές του, τιμώντας γι’ άλλη μια φορά τον Θάνο.

Μαέστρος ο Θύμιος Παπαδόπουλος, το alter ego του Θάνου Μικρούτσικου
Μαέστρος πάντα ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο αγαπημένος μουσικός του Θάνου, το alter ego του, όπως τον αποκαλούσε κάθε φορά που ανέβαινε δίπλα του στη σκηνή. Μια μεγάλη παρέα που θυμάται τον Θάνο να λέει «Θέλω να μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι τους». Κι εκείνο το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους, για μια ακόμα φορά, ο Θάνος θα ξεγελάσει τους ουρανούς για να συνδεθεί μαζί με τους ανθρώπους που αγάπησαν πολύ τα τραγούδια του και τον τρόπο του. Γιατί τα τραγούδια του θα είναι πάντα εδώ. Να μας αποκαλύπτουν τα κρυμμένα και τα θαύματα. Τις πληγές και τους αγώνες. Τα όνειρα και την υπόσχεση πως θα ‘ρθουν μέρες… και πως το πιο όμορφο απ’ όλα ίσως δεν το έχουμε πει ακόμα.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, μια μοναδική συναυλία για τον Θάνο Μικρούτσικο με τα πιο αγαπημένα του τραγούδια και με ξεχωριστές ερμηνείες από υπέροχους ερμηνευτές που συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, για να τιμήσουν και να τραγουδήσουν το έργο του.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Μελωδία Θεσσαλονίκης 98 παρουσιάζει

 «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι»

 Τα τραγούδια του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ

στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αριστοτέλους

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026

Ώρα: 20.30

Είσοδος Ελεύθερη

Τραγουδούν:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

 Συμμετέχει:

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

Τελευταία άρθρα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεπαγώνει την αποπεράτωση του «Νόμπελ» στο Χαλάνδρι – Η συμβολή της Κρίστης Αγαπητού στην αγορά του ακινήτου

Μια ακόμα χρονίζουσα εκκρεμότητα στην Αττική μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με τις ενέργειες του Περιφερειάρχη…

1 ώρα ago

Καλαμάτα: Ενισχύθηκε & ανανεώθηκε ο δημοτικός στόλος

Μέσω leasing αποκτήθηκαν συνολικά 15 νέα οχήματα και μηχανήματα.

2 ώρες ago

Σουφλί: Συνάντηση του δημάρχου με βραβευμένους μαθητές της πόλης

Μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου απέσπασαν το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό «Σχεδιάζω και οραματίζομαι την κινητικότητα…

3 ώρες ago

Τήνος: Επεκτείνεται το μηνιαίο επίδομα σε εκπαιδευτικούς και δημοτικούς υπαλλήλους

Π. Κροντηράς: "Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει με σχέδιο, συνέπεια και πράξεις να επενδύει στον άνθρωπο…

3 ώρες ago

170.000 ευρώ στον Δήμο Αρταίων από το Υπουργείο Εσωτερικών

Σημαντική οικονομική «ανάσα» καθώς επιτρέπει την κάλυψη συγκεκριμένων οικονομικών υποχρεώσεων.

3 ώρες ago

Επίσκεψη Παπασταύρου στα Μέγαρα

Επέβλεψε εργασίες για την ταχεία σταθεροποίηση των καμένων εδαφών, τη συγκράτηση του εδαφικού και φερτού…

3 ώρες ago