Έντονη βροχόπτωση αναμένεται το βράδυ στην Κεφαλονιά, με τους κατοίκους και τις αρχές να είναι επί ποδός ώστε να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την κακοκαιρία.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Νότια Κεφαλονιά, όπου οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο, αλλά και σε σπίτια των περιοχών όπου χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για την άντληση των υδάτων.
Την άμεση κήρυξη της Κεφαλονιάς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, με επιστολή που έστειλε στις αρμόδιες αρχές, όπου ζητά την άμεση παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού και την πολιτική προστασίας. Ακόμα στο αίτημά του, περιγράφει τα προβλήματα που προκάλεσε το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στο οδικό δίκτυο αλλά και στους κατοίκους του νησιού.
Ο Δήμος Σουφλίου επενδύει στην εξωστρέφεια, προωθώντας τη μοναδική του ταυτότητα, την ιστορία του μεταξιού,…
Υπέβαλε πρόταση χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο.
Γ. Κουτελάκης: «Οι παιδικές χαρές είναι μόνο η αρχή, καθώς με τον Ν. Χαρδαλιά στην…
Ο Δήμος Κηφισιάς τοποθετήθηκε επίσημα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να δρούσε…
Πραγματοποιήθηκε με δωρεά της οικογένειας Μιχαήλ Κατσουλίδη.
Το Υπ. Περιβάλλοντος επέστρεψε τη μελέτη στην «Ελληνικό Μετρό», ζητώντας τη βέλτιστη χωροθέτηση της εισόδου…