ΔΗΜΟΙ

Δήμος Βριλησσίων: Την Δευτέρα 17/2 αντί για αύριο η διακοπή υδροδότησης

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει με νέα ανακοίνωση ότι η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε τμήμα των Άνω Βριλησσίων θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, και όχι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή νότια των οδών Ρήγα Φεραίου – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Πλατεία 25ης Μαρτίου – Καραϊσκάκη, συμπεριλαμβανομένων αυτών, καθώς και το ακίνητο επί της Μπουμπουλίνας 5.

Η ανακοίνωση:

Η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε τμήμα των Άνω Βριλησσίων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17/2/2025 από 8:30 έως 14:30 και όχι την Παρασκευή 14/2 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Θα διεξαχθούν αναγκαίες εργασίες αντικατάστασης κεντρικής βάνας τροφοδοτικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης επί της οδού Καραϊσκάκη 1Α.

H διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή νότια των οδών Ρήγα Φεραίου – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Πλατεία 25ης Μαρτίου – Καραϊσκάκη, συμπεριλαμβανομένων αυτών, καθώς και το ακίνητο επί της Μπουμπουλίνας 5. Δεν θα επηρεαστεί η οδός Κουντουριώτη.

Στην περιοχή βόρεια των αναφερόμενων οδών την ώρα των εργασιών θα υπάρχει υδροδότηση με μειωμένη πίεση.

Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η αποκατάσταση να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τελευταία άρθρα

Δήμος Βιάννου: Καλύπτει από το 2027 τα ενοίκια εκπαιδευτικών που επιλέγουν να μείνουν στην περιοχή

Σε μία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων…

13 ώρες ago

Παρέμβαση Κολιάδη για την παραλία Τσαμπίκα μετά τις καταγγελίες για εργασίες

Άμεση παρέμβαση για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία Τσαμπίκα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρόδου…

13 ώρες ago

Δυτική Μακεδονία: Νέα τουριστική ταυτότητα με ψηφιακή πύλη, AI και στόχο τον τουρισμό τεσσάρων εποχών

Σε μια νέα φάση οργανωμένης τουριστικής προβολής επιχειρεί να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας…

13 ώρες ago

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε η αναβαθμισμένη κεντρική παιδική χαρά στο αναψυκτήριο

Στην παράδοση μιας ακόμη αναβαθμισμένης υποδομής για παιδιά και οικογένειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με…

14 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στη δεύτερη μέρα της «Πόλης Πολιτισμού 2026» – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις της «Πόλης Πολιτισμού 2026» στην…

14 ώρες ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και «Red Code» για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες καιρικές συνθήκες διαμορφώνονται σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, σε αρκετές περιοχές της χώρας,…

15 ώρες ago