Δήμος Βριλησσίων: Την Δευτέρα 17/2 αντί για αύριο η διακοπή υδροδότησης
Η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης, σε τμήμα των Άνω Βριλησσίων, θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.
Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει με νέα ανακοίνωση ότι η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε τμήμα των Άνω Βριλησσίων θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, και όχι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι η διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή νότια των οδών Ρήγα Φεραίου – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Πλατεία 25ης Μαρτίου – Καραϊσκάκη, συμπεριλαμβανομένων αυτών, καθώς και το ακίνητο επί της Μπουμπουλίνας 5.
Η ανακοίνωση:
Η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε τμήμα των Άνω Βριλησσίων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17/2/2025 από 8:30 έως 14:30 και όχι την Παρασκευή 14/2 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Θα διεξαχθούν αναγκαίες εργασίες αντικατάστασης κεντρικής βάνας τροφοδοτικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης επί της οδού Καραϊσκάκη 1Α.
H διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή νότια των οδών Ρήγα Φεραίου – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Πλατεία 25ης Μαρτίου – Καραϊσκάκη, συμπεριλαμβανομένων αυτών, καθώς και το ακίνητο επί της Μπουμπουλίνας 5. Δεν θα επηρεαστεί η οδός Κουντουριώτη.
Στην περιοχή βόρεια των αναφερόμενων οδών την ώρα των εργασιών θα υπάρχει υδροδότηση με μειωμένη πίεση.
Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η αποκατάσταση να γίνει το συντομότερο δυνατόν.
Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.







