ΔΗΜΟΙ

Άρχισε το ξήλωμα του ποδηλατοδρόμου από τη Λ. Νίκης

Ξεκίνησαν, τελικά, παρά τι αντιδράσεις που υπηρξαν από πλευράς της αντιπολίτευσης οι εργασίες για την απομάκρυνση του ποδηλατοδρόμου της οδού Νίκης, η οποία είχε κριθεί παράνομη.

Ο ποδηλατόδρομος θα επιστρέψει στην παλιά του θέση στο πλακόστρωτο της παλιάς παραλίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, συνεργείο της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης άρχισε να απομακρύνει τα πασαλάκια και να σβήνει την κίτρινη μπογιά που οριοθετούσε τον ποδηλατόδρομο, ώστε να αποδοθούν σε πλήρη κυκλοφορία και τα τρία ρεύματα του δρόμου.
Η αναστολή λειτουργίας του ποδηλατοδρόμου και η επιστροφή στο κρηπίδωμα του παραλιακού μετώπου, στο κομμάτι από τον Λευκό Πύργο μέχρι την Α’ προβλήτα του ΟΛΘ, ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα από τη Δημοτική Επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης.

Είχαν προηγηθεί οι αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης που επικαλούνταν λόγους οδικής ασφάλειας, μεταξύ των οποίων το πλάτος του δρόμου και το ενδεχόμενο ατυχημάτων.

Τελευταία άρθρα

Αλλάζει το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…

2 ώρες ago

Στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η Π. Δυτικής Μακεδονίας

Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…

2 ώρες ago

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…

3 ώρες ago

«Ψαρεύουν» θύματα προσποιούμενοι δήμαρχο

Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…

3 ώρες ago

Στη Νέα Υόρκη η δήμαρχος Λήμνου

Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…

4 ώρες ago

Βράβευση δύο νεαρών αθλητριών της Νίκαιας

Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…

5 ώρες ago