ΔΗΜΟΙ

Σε ετοιμότητα ο δήμος Αγίου Δημητρίου για την κακοκαιρία

Στην έκτακτη σύγκληση του ΠΕΣΟΠΠ της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα συμμετείχε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Εποπτείας Πόλης και Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, Κωνσταντίνος Κυριακάκης, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Αντιδήμαρχος ανέδειξε τα προβλήματα που προκαλούνται από ημιτελή έργα της ΕΥΔΑΠ. Μάλιστα, επισήμανε ότι αυτό έχει ως συνέπεια να σημειώνονται καθιζήσεις στο οδόστρωμα, ενώ λόγω των βροχοπτώσεων παρασύρονται χώματα και φερτά υλικά στα φρεάτια, αυξάνοντας τον κίνδυνο έμφραξης.

Αυτοψία στο ρέμα Πικροδάφνης
Νωρίτερα, ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, οι Αντιδήμαρχοι, Κωνσταντίνος Κυριακάκης, Γεώργιος Κάππος, Μάριος – Ιωάννης Μπάντος, Χριστίνα Μαργαρίτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Ευάγγελος Μαλαθούνης, πραγματοποίησαν αυτοψία στο πρανές του ρέματος Πικροδάφνης, μεταξύ των οδών Θερμοπυλών και Εδέσσης.

Εξαιτίας της επικινδυνότητας ενόψει των βροχοπτώσεων, αποφασίστηκε η άμεση διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Με δεδομένο ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν έως την ερχόμενη Πέμπτη, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να μην εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα, πράσινα απορρίμματα και οικοδομικά υλικά, τα οποία ενδέχεται να παρασυρθούν από τη βροχή και να φράξουν τα φρεάτια.

Τελευταία άρθρα

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τα Χριστούγεννα

Ξεκίνησε ο στολισμός της πόλης.

10 λεπτά ago

Πύργος: Σε εξέλιξη η μελέτη για το Μανωλοπούλειο

Αυτή τη στιγμή υλοποιείται εξειδικευμένη γεωλογική και γεωτεχνική έρευνα υψηλών προδιαγραφών.

42 λεπτά ago

Υπό βροχή η έπαρση της τεράστιας ελληνικής σημαίας στο λιμάνι της Χίου

Την έπαρση πραγματοποίησε άγημα 60 σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου.

1 ώρα ago

Έναρξη διακοπών υδροδότησης λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου ξεκινά τις διακοπές υδροδότησης σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

2 ώρες ago

Αμοργός: Ξεκινούν τα έργα στο δρόμο προς τη Χοζοβιώτισσα

Υπογράφηκε η σύμβαση. Βελτιώνεται και ο δρόμος προς Αγία Άννα.

2 ώρες ago

Βοτανικός: Ξεκινά η τοποθέτηση του στεγάστρου

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ενημερώνει πως τα…

2 ώρες ago