Τις θερμές του ευχαριστίες εκφράζει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου «Κτιριακές Υποδομές» για την ένταξη του 1ου Γυμνασίου Πεύκης και του 1ου Λυκείου Πεύκης στο καινοτόμο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου».
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται τόσο από κρατικούς πόρους όσο και από ιδιωτικές δωρεές, με στόχο τη βελτίωση των σχολικών υποδομών και τη δημιουργία ενός σύγχρονου, ασφαλούς και προσβάσιμου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Η υλοποίηση των εργασιών αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά τα σχολεία, δημιουργώντας ένα πιο λειτουργικό, σύγχρονο και προσβάσιμο σχολικό περιβάλλον, προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…